Stappenplan: je webshop instellen en gebruiken

Als je een webshop in jouw websitepakket hebt als uitbreidingsmodule, zorg ik dat de basis al klaarstaat met een prachtig design in jouw ingestelde globale kleuren + lettertypes, en zorg ik dat de juiste plugins al klaarstaan.

Maar de shop zelf moet je wel nog goed instellen, waar gewenst de vormgeving aanpassen, invullen met jouw gegevens/producten/diensten, en koppelen aan jouw systemen voor je hem kunt gebruiken.

Eerst even een disclaimer: je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste instellingen van je shop. Test altijd of alles goed werkt, goed verwerkt wordt en of alles klopt. In de pootleiding help ik je alles zo goed mogelijk in te stellen, maar elke shop is anders en heeft andere eisen/regels (bijv wel/niet naar buitenland verkopen, wel/geen fysieke producten, etc) en je dient zelf zorg te dragen om voor jezelf te onderzoeken wat de correcte instellingen zijn. Gebruik eventueel Google of vraag je boekhouder als je ergens over twijfelt. Digitale Pootjes zorgt voor de juiste techniek en vormgeving van de shop, maar de invulling en het gebruik ervan is aan jezelf.

Dit moet je doen en heb je nodig:

Instellingen

Producten

Betalingen

Meer artikelen

Categorieën

Meer hulp nodig?

Open de bijbehorende training voor extra hulp. Of vraag om support via het formulier.